Britanicii vor AMÂNAREA Brexitului

Andreea Cosma |
Data publicării:

Englezii îşi exprimă opinia în legătură cu ieşirea Marii Britanii din UE, cu doar câteva zile înainte de termenul limită.

Sondajele de opinie publicităţii arată că majoritatea britanicilor se declară în favoarea unei amânări a producerii Brexitului.

Doar unul din zece britanici consideră că acest interval de timp ar trebui folosit pentru adoptarea acordului propus de premierul Theresa May.

Citeşte şi: BREXIT. UE, răspuns pentru Marea Britanie. Condiție CLARĂ

Jurnaliştii de la Radio România Actualităţi au stat de vorbă cu câţiva cetăţeni britanici despre acest subiect:

"-: Tragic. Îngrozitor. O umilinţă naţională. Este o harababură totală. Referendumul de ieşire din Uniunea Europeană nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.
-: Este o ruşine. Ni s-a promis de către domnul Cameron că "a ieşi" înseamnă "a ieşi". Acuma avem un Parlament care ne spune că "a ieşi" înseamnă de fapt să rămânem. Este o situaţie îngrozitoare. 
-: Cred că nimeni nu înţelege ce se întâmplă în Parlament. Nici parlamentarii nu înţeleg ce fac acolo, iar ţara noastră a ajuns de râsul lumii. Brexitul este un dezastru absolut. Este bine dacă vom primi o amânare, dar aş fi vrut să fie una de durată, pentru că eu cred că începutul sfârşitului Brexitului va porni odată cu această amânare.
-: Sunt dezamăgit de clasa politică, de ambele partide, pentru că nu livrează Brexitul aşa cum trebuie. O amânare de trei luni este acceptabilă, pentru că dacă negocierile eşuează din nou, atunci ar trebui să ieşim din Uniunea Europeană", au spus oamenii pentru RRA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel