Bricul Mircea sosește în Italia, în portul din Napoli. Românii interesați pot vizita Nava-Școală

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ambasada României în Italia anunță că Nava-Școală "Mircea" sosește în Italia, iar românii interesați o pot vizita. 

Bricul Mircea sosește în orașul italian Napoli, unde va acosta în perioada 30 aprilie - 04 mai 2022. Cei care sunt interesați pot vizita Nava-Școală în trei din cele patru zile în care va sta la Napoli. 

"Nava-Școală “Mircea” sosește în Italia la #Napoli

Nava-Școală “Mircea”, emblema Marinei Române, Ambasadorul onorific al României pe mările și oceanele lumii, va acosta în #Italia, în portul din Napoli, în perioada 30 aprilie-4 mai 2022.

Vasul va putea fi vizitat conform următorului program:

30 aprilie 2022, între orele 15.00-18.00

1, 2, 3 mai 2022, între orele 09.00-13.00, respectiv între orele 15.00-18.00

Nava-Școală a plecat din portul militar Constanța la 24 martie 2022, a avut escale în porturile Souda din Grecia, Sète din Franța, Castellón din Spania, iar după Napoli, Italia va poposi la Istanbul în Turcia, înainte de a reveni la Constanța la 17 mai 2022, în ziua în care se împlinesc 83 de ani de la intrarea în Serviciul Marinei Militare Române.

La bordul velierului se află 94 de elevi din anul I de la Școala Militară de Maiștri Militari ai Forțelor Navale “Amiral Ioan Murgescu”. Bricul Mircea este cea mai longevivă navă a Marinei Militare Române, fiind construit în anul 1938 în șantierul naval din Hamburg, iar în anul 1939 a intrat in serviciul Marinei Militare Române", este mesajul postat de Ambasada României în Italia.

bricul-mircea napoli

bricul-mircea-punte

-------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv 

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,
Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel