Comisia Europeană, reacție după ce a fost dată în judecată de Dragnea

Comisia Europeană a avut o primă reacție după ce președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că i-a dat în judecată pentru a anula raportul Oficiului European pentru Combaterea Fraudelor (OLAF), care a constatat fraude cu fonduri europene în dosarul Tel Drum. De altfel, statul român a plătit deja frauda constatată de OLAF.

Comisia Europeană a anunțat, într-un răspuns pentru MEDIAFAX, că a fost notificată cu privire la acțiunea în instanță a liderului PSD Liviu Dragnea și precizează că va depune observațiile într-un timp adecvat, menționând că respectă independența OLAF și a instanțelor.

„Am fost înștiințați de către Curte asupra acestei acțiuni legale [cazul T738/2018] și acum o vom analiza. Respectăm atât independența OLAF, cât și a instanțelor europene. Ca întotdeauna în astfel de proceduri, Comisia va depune observațiile într-un interval adecvat de timp. Comisia nu va face comentarii în acest caz, pentru a respecta independența instanțelor europene”, precizează Christian Wigand, purtător de cuvânt al Comisiei Europene, într-un răspuns pentru MEDIAFAX.

 

 

 

 

 

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

20 ian 2019, 20:40 in Politică
Toader ANUNȚĂ o a doua OUG

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23