BREAKING! Cumpănașu e PĂZIT de jandarmi: "Am primit AMENINȚĂRI!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu spune că a cerut Ministerului de Interne protecție deoarece, potrivit unchiului Alexandrei, "clanurile mafiote" îl amenință pe el și pe familia sa, iar în urma discuțiilor cu conducerea MAI, jandarmii îi vor asigura paza. 

"Am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea dar si alte forme de amenintare. Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI. Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesar in functie de informatiile predate dar si cele pe care acestia le detin", a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Potrivit unchiului Alexandrei, inițial s-a discutat ca agenți ai Poliției Române să îi asigure protecția însă "nu mai are încredere în instituție".

"Motiv pt care s-a recurs la jandarmerie. (...) Nu este placut sa te uiti peste umar insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici", mai spune Cumpănaș, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel