Botoșani. Un barbat si-a ucis soţia cu o coadă de mătură, iar apoi a trăit două zile alături de cadavru

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat din Botoșani şi-a omorât soţia cu o coadă de mătură şi a trăit două zile alături de cadavrul acesteia. Bărbatul a mărturisit crima dar nu a fost crezut de nimeni. În cele din urmă a fost reţinut de poliţişti. 

Un bărbat de 48 de ani din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani şi-a omorât nevasta şi a dormit două nopţi alături de cadavrul ei. Crima a avut loc săptămâna trecută. Cei doi soţi s-au certat iar săteanul din Santa Mare a pus mâna pe o coadă de mătură şi a bătut-o pe femeie până nu a mai mişcat, scrie Adevărul.

Acesta ar fi pus-o în pat şi ar fi stat alături de cadavru două zile. Ba chiar ar fi şi mărturisit în sat faptul că şi-a omorât consoarta dar nimeni nu-l credea. Abia după ce vecinii au constatat că femeia nu mai iese de 48 de ore din casă, au sunat la 112.

Poliţiştii au descoperit cadavrul şi au confirmat faptul că într-adevăr decesul s-a petrecut cu două zile în urmă. Bărbatul a fost reţinut şi internat la psihiatrie. Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel