Boris Johnson, mesaj de Crăciun: „Vaccinarea cu doza booster urmează învăţăturile lui Iisus Hristos”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Boris Johnson a invocat învăţăturile lui Iisus Hristos pentru a îndemna populaţia să îşi facă o doză booster, într-un mesaj emis pentru a marca un Crăciun despre care a spus că va fi „semnificativ mai bun” decât cel de anul trecut.

Într-o declaraţie video filmată în faţa bradului de Crăciun din Downing Street, premierul le-a mulţumit celor care „se vaccinează nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru prieteni şi familie şi pentru toţi cei cu care se întâlnesc”.

„Aceasta este, la urma urmei, învăţătura lui Iisus Hristos, a cărui naştere se află în centrul acestei uriaşe sărbători - că ar trebui să ne iubim aproapele aşa cum ne iubim pe noi înşine”, a spus el.

Primul ministru britanic a precizat că nu poate spune că pandemia s-a terminat, dar a subliniat că mulţi oameni pot sărbători cu mai mulţi membri ai familiei anul acesta decât anul trecut, relatează The Guardian.

„Dacă în acest an aveţi nevoie de un curcan mai mare şi aveţi mai multe vase de spălat, atunci este un lucru bun, pentru că aceste ritualuri contează atât de mult. Şi sper că oamenii se vor bucura de Crăciunul din acest an cu atât mai mult”, a spus el.

Johnson a fost botezat catolic, dar a discutat rareori despre religia sa. El s-a căsătorit cu soţia sa, Carrie, la catedrala catolică Westminster la începutul acestui an. Când a fost întrebat dacă este catolic practicant, Johnson a răspuns: „Nu discut aceste probleme profunde”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel