Bombardierul care a vrut să se ia la bătaie cu duba plină de mascați, reținut pentru ultraj

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Bombardierul care a vrut să se ia la bătaie cu duba plină de mascați, reținut pentru ultraj / Foto: Facebook
Bombardierul care a vrut să se ia la bătaie cu duba plină de mascați, reținut pentru ultraj / Foto: Facebook

Bombardierul care a fost „tare-n gură cu mascații", din Constanța, a fost reținut pentru ultraj, conform Poliției municipiului Constanța. 

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare, la data de 10 martie, un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acesta îl are în prim plan pe un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Scandalagiul din Constanța a ajuns pe mâna polițiștilor

 

La data de 7 martie, în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență. Astfel, acesta a creat o stare de temere și a deranjat ordinea și liniștea publică, persoanelor vătămate, respectiv 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

La data de 10 martie, bărbatul a fost condus la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și pus în aplicare de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale,.

 

Bărbatul a fost reținut

 

Conform paginii de Facebook „Polițiștii au umor”, la aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, polițiștii au identificat și sancționat contravențional, în baza Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, o persoană de sex feminin, de 34 de ani. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel