BOMBĂ! Rezultate FBI: ale cui sunt OASELE de lângă casa lui Dincă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Raport FBI oase Caracal. Mama Luizei Melencu a declarat, miercuri, că rezultatul analizelor efectuate de FBI pe oasele din liziera de lângă casa lui Gheorghe Dincă arată că acestea nu sunt ale fetei sale. 

"Deja s-a primit răspunsul. Oasele nu sunt ale Luizei. Domnul Tonel a spus rezultatul cu ceva timp în urmă, dar nu s-a luat în considerare. Luiza trăiește. Prea multe nu mi-au spus avocații, ci doar că răspunsul e negativ. Nu este Luiza. Nu s-a putut extrage nimic din acele oase. Acele oase au fost plantate, ca să dovedească că e Luiza. O spunem cu tărie că aceste fete nu sunt moarte, ci sunt traficate. Nu vor să aflăm adevărul.

Președintele știe, doamna Birchall... Acoperă pe cineva. Asta e. E cineva politic, la nivel înalt. Acoperă pe cineva la nivel înalt", a spus Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a indicat anchetatorilor o serie de fragmente osoase care au fost analizate de experții FBI. Raportul și rezultatul analizelor efectuate de specialiștii americani au indicat că oasele nu sunt ale Luizei Melencu, așa cum a firmat Gheorghe Dincă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel