BOMBĂ! DNA anchetează cheltuielile PSD. Solicitare către Autoritatea Electorală

Liviu Ludovic |
Data publicării:

DNA a demarat o anchetă pentru verifica modul în care PSD a cheltuit banii proveniți din subvenția acordată de stat partidelor. 

Direcţia Naţională Anticorupţie anchetează modul în care PSD a cheltuit banii proveniţi din subvenţia acordată de stat partidelor parlamentare. Procurorii DNA Gabriela Albu şi Gheorghe Moţa au dispus, prin ordonanţa din 11 februarie, ca Autoritatea Electorală Permanentă să predea mai multe documente legate de finanţarea PSD.

În dosarul deschis pe data de 8 februarie 2019 s-a dispus urmărirea penală in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 10 lit. c din Legea 78/2000: "Utilizarea subventiilor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, precum si utilizarea in alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmeaza sa fie rambursate din fonduri publice."

DNA a luat această decizie după ce în spațiul public au apărut mai multe informații potrivit cărora PSD a cumpărat din bani publici mai multe articole favorabile în presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel