Alertă în Caraș-Severin: Bombă de aruncător, descoperită în curtea unei şcoli din Reşiţa

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Alertă într-o școală generală din Caraș-Severin.

O bombă de aruncător calibrul 120 mm a fost descoperită în curtea unei şcoli generale din municipiul Reşiţa care se află în lucrări de reabilitare, muniţia fiind asanată de pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Proiectilul a fost descoperit la Şcoala gimnazială numărul 7, în cursul zilei de miercuri, la faţa locului deplasându-se imediat o echipă de specialişti pirotehnişti din cadrul ISU Caraş-Severin.

Elevii nu desfăşoară cursuri în corpul de clădire unde se execută lucrările de reabilitare, se arată într-un comunicat al ISU Caraş-Severin, remis joi AGERPRES.

"Muniţia a fost cercetată, identificată, ridicată, transportată şi depozitată în siguranţă, în vederea distrugerii ei ulterioare", a precizat sursa citată.

Pompierii militari reamintesc persoanelor care execută diferite activităţi şi depistează muniţii că trebuie să sisteze imediat lucrările, să îndepărteze întregul personal din zona periculoasă şi să anunţe de urgenţă, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de urgenţă profesioniste, abilitate să intervină în astfel de situaţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel