Bogdan Pîrlog, după decizia CSM: „Matematica este foarte simplă, nu toate persoanele au abilitatea de a lucra cu cifrele”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Bogdan Pîrlog a declarat, pentru Mediafax, după ce CSM i-a admis contestația la decizia de eliminare din concursul pentru șefia Secției Speciale, că hotărârea de marți este previzibilă, deoarece el are vechime în funcție 18 luni și 8 luni. Procurorul spune că va cere argumentele primei decizii.

„O admitere previzibilă. Eu nu reușesc și nu mi s-a comunicat nici până acum ce anume a stat la baza hotărârii comisiei de a considera că 18 ani și 8 luni, cât am eu acum, reprezintă mai puțin de 18 ani. Nu mi s-a comunicat un argument, nu mi s-a comunicat hotărârea inițială. Singura discuție a fost - Nu aveți vechimea. Urmeaza interviul, susținerea proiectului și atât.

Citește și Procurorul care a demarat dosarul 10 august și-a depus candidatura pentru șefia SIIJ pentru a o desființa

Nu știu ce anume din vechimea mea s-a considerat că nu trebuie luat în seamă sau pur și simplu cineva s-a emoționat când a văzut numele și m-a respins din start. Pot să-mi închipui absolut orice. Matematica este foarte simplă, mai ales ca la ultima candidatură de acum două luni se emisese un certificat cu vechimea de 18 ani si 6 luni. Lucrurile erau clare din punctul meu de vedere. Persoanele care alcătuiesc această comisie poate au altă viziune cu privire la matematică, or fi numărat pe degete, se mai întamplă. Nu toate persoanele au abilitatea de a lucra cu cifre", a declarat Bogdan Pîrlog.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel