R. Bogdan, intervenție după mesajul lui Fifor: "Să nu cumva să îndrăzniți, ticăloșilor!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Miting diaspora
Miting diaspora

Protest 10 august 2019. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan reacționează dur, după ce ministrul de Interne i-a rugat pe oameni să protesteze pașnic sâmbătă, pentru a nu se repeta evenimentele de anul trecut.

Tensiuni înaintea protestului anunțat pe 10 august. Rareș Bogdan îi răspunde lui Mihai Fifor, după ce ministrul de Interne a declarat că nu își dorește ca evenimentele de anul trecut să se repete.

"Să nu cumva să îndrăzniți, ticăloșilor! Pe 10 august ați bătut și gazat oameni care protestau pașnic, femei, copii și bătrâni! Ați năvălit asupra unor oameni care aveau mâinile ridicate deasupra capului, un glob întreg a văzut o intervenție nejustificată! Ați hărțuit protestatarii, i-ați vânat pe străzi, ați bătut cetățeni străini, printre care și ziariști! Ați manipulat, ați montat scenete sângeroase pentru a vă justifica intervenția în forță! Ați prigonit apoi procurorii care au deschis anchetele! Le-ați cumpărat jandarmilor în regim de urgență veste antiglonț, iar pe cei care au coordonat porcăria i-ați avansat! Și ați spus organizațiilor internaționale că în România a avut loc o tentativă de lovitură de stat! Mai țineți minte consecințele economice ale acestor decizii incalificabile? Noi da! Să nu cumva să îndrăzniți! Dreptul la exprimare liberă a fost câștigat în 1989 și a fost plătit cu sânge! Eu atât vă spun!", este mesajul postat de Rareș Bogdan pe Facebook.

Fifor a ținut să transmită un mesaj celor care plănuiesc să vină la miting:

"În ceea ce privește ziua de sâmbătă, 10 august, vreau să vă spun un singur lucru. Fac un apel către toți cei care doresc să protesteze, către toți cei care se vor afla în diferite puncte din Capitală: să protesteze în mod pașnic și să nu uite niciun moment că suntem un stat european, un stat în care cetățeanul are dreptul să se exprime în mod liber. Nu ne dorim să mai vedem ce am văzut în 10 august anul trecut".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel