Deputat PNL: Singurul criteriu - CINE A DERANJAT PSD

Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV

Deputatul PNL, Bogdan Huțucă, vice-președintele comisie de Buget, Finanțe, Bănci,  a declarat că este îngrijorat de faptul că Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță, va decide ce companii să fie verificate de ANAF.

“Darius Vâlcov va decide de unul singur ce companie din România să fie  verificată de ANAF, singurul criteriu putând fi acela că respectiva companie a deranjat PSD sau că a refuzat să doneze bani la partid. Vâlcov face acest lucru deoarece a forțat un acord între ANAF și Comisia Națională de Prognoză prin care Prognoza comunică Fiscului domeniile și societățile la care acesta să meargă în control.

 "Vălcov și restul camarilei au deturnat Legea 30/2018, lege votată în Parlament și care stabilește exact ce companie să fie verificată, pe baza unor criterii obiective și pe baza unei analize de risc stabilită de anumiți indicatori și nu de o singură persoană. Verificările se făceau strict pe baza acestor 

În acest moment, acordul poate fi folosit pentru a se plăti polițe și pentru a se pedepsi punctual anumite firme ce nu sunt pe placul liderilor PSD de la centru sau din țară”, arată Huțucă.               

 Comisia Națională de Prognoză a fost mutată de la Ministerul de Finanțe în subordinea Secretariatului general al Guvernului pentru ca Darius Vălcov să aibă control pe indictorii pe care îi prognozează.

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28