Blue Air anunță 40 de rute noi în orarul de vară. Lista completă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @BlueAir
Sursa foto: Facebook @BlueAir

Compania Blue Air anunță lansarea a 40 de rute noi în orarul de vară, de pe aeroporturile din București, Cluj, Bacău și Torino.

Potrivit unui comunicat al companiei, Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 din Cluj, două din Bacău și trei rute noi de la baza sa din Torino.

Astfel, din București se va putea zbura spre Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos, din Cluj spre ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart, în timp ce din baău se va zbura sprre Atena și Larnaca, iar din Torino spre Cagliari, Palermo și Olbia.

De asemena, compania anunță o reducere de 35% la toate destinațiile noi. Toate rezervările includ o modificare gratuită a datelor de călătorie.

Oferta este valabilă în perioada 12-14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel