Bilete de avion decontate și cazare gratuită pentru cei care vor ajunge în acest oraș din Europa

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Bilete de avion decontate și cazare gratuită. Acestea sunt măsurile pe care și le-au propus italienii. Autorităţile locale din Sicilia au decis să plătească jumătate din preţul biletelor de avion ale turiştilor care îşi vor petrece concediul pe insula din sudul Italiei.

Mai mult, turiştii vor primi o noapte gratuită la hotel şi bilete de intrare la muzee şi situri arheologice, scrie libertatea.ro.

Oficialii sicilieni au alocat un buget de 50 de milioane de euro pentru această iniţiativă, iar voucherele pentru costurile de călătorie vor fi puse la dispoziție pe site-ul turistic al Siciliei.

În Sicilia, destinaţie turistică preferată şi de mulţi dintre români, în luna aprilie începea sezonul de plajă. Nu şi acum, când pandemia de coronavirus face ravagii în toată Italia. Numărul celor infectați și mortalitatea a început, totuși să scadă, în Italia, de aceea autoritățile vor relaxa regulile de distanțare socială începând cu data de 4 mai.

Italia a înregistrat 260 de decese suplimentare din cauza epidemiei de COVID-19 în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă cifra cea mai scăzută după 14 martie când peninsula deplânsese 175 de morţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel