Bilanț NEGRU în Polonia: 548 decese cauzate de COVID, cel mai mare număr de la debutul pandemiei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Autorităţile sanitare poloneze au anunţat sâmbătă 548 de decese în ultimele 24 de ore, cel mare număr de victime înregistrat într-o singură zi de la declanşarea pandemiei de coronavirus, relatează EFE. 

Numărul total al victimelor urcă astfel la 10.045 de morţi de COVID-19 în Polonia.

Între lunile martie şi aprilie, ţara a avut o evoluţie mai moderată în privinţa contagierilor cu virusul SARS-CoV-2 comparativ cu alte ţări, până când în septembrie cifrele au început să escaladeze.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 25.571 de cazuri, o cifră care relevă o oarecare încetinire faţă de numărul maxim atins sâmbăta trecută, când s-au înregistrat 27.875 de contagieri.

Bilanţul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 691.118, fapt ce pune la îndoială capacitatea sănătăţii publice a acestei ţări, deşi au fost instalate spitale provizorii în diferite oraşe pentru a întări capacitatea celor existente.

Sâmbăta trecută, pe 7 noiembrie, în Polonia au intrat în vigoare noi restricţii impuse vieţii sociale şi activităţii economice, printre care interdicţia reuniunilor cu mai mult de cinci persoane, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel