Bilanț români din Diaspora infectați cu coronavirus: Explozie a cazurilor în Italia

Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Peste 300 de români din străinătate au fost raportați infectați cu noul coronavirus, o creștere explozivă față de ieri, când au fost raportați 221 de cazuri. Cea mai mare creștere o înregistrează Italia, cu 95 de îmbolnăviri în plus față de datele raportate ieri. 

„În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 317 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 129 în Spania, 152 în Italia, cu 95 de cazuri în plus față de ieri, 15 în Franța, cu unul mai mult decât cazurile raportate ieri, 8  în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 26 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, cu unul mai mult decât decesele declarate ieri, 4 în Marea Britanie, 5 în Spania și unul în Germania, au decedat“, se arată în informarea zilnică a Grupului de Comunicare Strategică. Cifrele sunt actualizate la ora 13.00, 04 aprilie.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

4 iun 2020, 20:38 in Știri
Horoscop, vineri, 5 iunie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy