Bilanț Italia, 22 aprilie: SCĂDERE a numărului de morți, CREȘTERE a celor infectați

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns, astăzi, la 25.085 de morţi în Italia, cu 437 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate până acum a ajuns la 187.327. Cu toate măsurile luate de autorități, numărul infectărilor noi este în creștere. Vestea bună însă este că numărul morților se află pe un trend descendent.

Sistemul medical din Italia dă semne încurajatoare, numărul de decese fiind stabilizat spre un minim al ultimelor săptămâni. Îngrijorător este faptul că deși toate măsurile de protecție sunt încă în vigoare, numărul de noi infectări continuă să crească. 

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat miercuri seară că bilanţul epidemic este de 25.085 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 187.327.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 3.370 de noi cazuri confirmate (în creștere față de ieri, când au fost 2.729) şi 437 de decese (în scadere față de ieri, când au fost 534 de victime), potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de publicațiile La Repubblica și La Stampa.

Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 54.543. În prezent, în Italia sunt 107.699 de persoane care au coronavirus.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel