Bernie Sanders, contracanditat pentru Trump

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Senatorul american Bernie Sanders a anunțat, marți, că intenționează să candideze la funcția de președinte al Stateor Unite ale Americii, la alegerile din 2020.

Sanders, un independent care s-a alăturat în trecut democraților însă și-a pierdut nominalizarea la prezidențiale a partidului în cadrul cursei electorale pentru Casa Albe din 2016, a făcut anunțul într-un interviu acordat serviciului public Vermont, anunță CNN.

Un sondaj din august 2018 a arătat că senatorul l-ar putea înfrânge pe actualul președinte american, Donald Trump, la viitoarele alegeri.

Sondajul realizat de Politico arată că Trump a rămas în urma lui Joe Biden, fostul vicepreședinte și a lui Bernie Sanders, cu câte 12 puncte față de fiecare. Din același sondaj rezultă că actualul președinte a rămas cu patru puncte și în urma senatorului din Massachusetts, Elizabeth Warren, un alt contracandidat. Sondajul a fost efectuat pe 1.974 de alegători înregistrați între 16 și 18 august 2018. Sondajul de opinie are o marjă de eroare de două puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel