BEBELUȘ născut prematur, SCĂPAT de medici: „Mi-am ieșit din minți” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

La câteva secunde după ce s-a născut prematur, un bebeluș din Arizona, o fetiță, a fost scăpată pe masa medicală, anunță Știrile PRO TV

S-au decis să vorbească și să difuzeze înregistrarea momentului pe reţele de socializare.

În imagini se vede cum un membru al echipei medicale scapă bebeluşul din mâini, care se loveşte de margine patului, cât pe ce să cadă pe jos, pe podea. Cea mică, născută prematur, este Morgan una dintre gemenele familiei Rodgers, din Pheonix. Avea mai puţin de un kilogram şi jumătate la naştere.

„Parcă umblau cu un sac de cartofi, așa am simțit..."

Tatăl filma cu telefonul mobil, pentru că voia să păstreze amintirea celui mai fericit moment din viaţă: naşterea copiilor.

Tată: „Mi-am ieșit din minți. A trebuit să opresc înregistrarea... I-am spus: „Mi-ai scăpat copilul pe jos". Mă privea cu un aer indiferent. Apoi i-am arătat înregistrarea și n-a mai avut nimic de zis.”

După o săptămână, ecografia a arătat că Morgan a suferit o mică hemoragie, fără să fie, totuşi, riscul unor efecte pe termen lung. Dar cea mică avea şi un tremur al corpului.

„Aș vrea să știu dacă aceste simptome au fost din cauza nașterii premature sau pentru că au scăpat-o și s-a lovit la cap."

Părinții speră ca totul va fi bine cu fiica lor după neglijenta echipei medicale. Au decis, însă, să difuzeze acceste imagini pe retelele de socializare şi deja s-au adunat milioane de vizualizări.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel