Bătrână de 81 de ani din Marea Britanie, TÂLHĂRITĂ de o tânără româncă. Ce MOTIVE a invocat acuzata

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Un viitor mire a încercat să jefuiască un magazin după ce a pierdut toți banii de nuntă în criptomonede
Un viitor mire a încercat să jefuiască un magazin după ce a pierdut toți banii de nuntă în criptomonede

O româncă de 38 de ani a furat o brățară și un lănțișor de aur de la o bătrână englezoiacă. Românca o îmbrățișase în semn de mulțumire pentru informațiile oferite, dar de fapt îi desfăcea bijuteria de la gât.

O tânără româncă a fost condamnată în Hoole, după o tâlhărie asupra unei bătrâne de 82 de ani. Românca s-a năpustit asupra ei și i-a smuls un lănțișor de aur de la gât.

Monalisa A, de  38 de ani, fără locuință fixă, a profitat de vârsta victimei sale pentru a-i fura un colier și o brățară, ambele cu o valoare sentimentală, a declarat procurorul în fața Curții din Chester, în fața căreia a fost prezentată femeia.

Ea a pledat vinovată pentru infracțiunea mai mică, de furt, acceptată de procurori și a fost condamnată la nouă luni de închisoare. Tânăra a declarat că se găsea într-o situație delicată, fără niciun ban, și că se mutase în Anglia cu promisiunea unui loc de muncă care nu s-a materializat.

Potrivit procurorilor, faptele s-au petrecut  pe 17 aprilie, când femeia de 81 de ani se ocupa de grădină, iar trei persoane au coborât din mașină și i-au cerut să le arate cum ajung la un spital. Pentru că femeia le-a oferit cu bună-credință indicații, Monalisa A. a ieșit din mașină și s-a prefăcut că o îmbrățișează în semn de mulțumire. După ce autoturismul cu cele trei persoane, printre care se afla și românca, a plecat, bătrâna și-a dat seama că a rămas fără bijuterii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel