Băsescu o LAUDĂ pe Viorica Dăncilă: "Vorbea precis, ca un om de partid"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu a declarat că a urmărit declaraţiile de marţi ale Vioricăi Dăncilă, după Biroul Permanent Naţional al PSD, precizând că i-a plăcut cum a vorbit premierul, precis şi ca un om de partid.

„Mie mi-a plăcut Dăncilă. Am văzut-o astăzi (marţi – n.r.) în câteva intervenţii. Eh, nu mai avea bilet de la purtătoarea aia de cuvânt în faţă, sau ce era, să citească şi vorbea doamna Dăncilă precis, ca un om de partid, ce e de făcut. A pus public toate subiectele, inclusiv discuţia a trei miniştri. A procedat excepţional, neanunţând opţiunile dânsei pentru cei trei miniştri, a spus «lucrurile le discutăm în CEx»", a afirmat Traian Băsescu, marţi la TVR 1.

Întrebat dacă va fi democraţie în PSD, Traian Băsescu a răspuns: „Nu va fi aşa, dar acum au nevoie oamenii ăştia după trei ani în care niciunul nu a avut dreptul la cuvânt şi singurul era guru care spunea asta era şi aşa se şi întâmpla. După trei ani vor discuta să participe şi ei la decizii".

Reacţia lui Băsescu vine în contextul în care Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea, a anunţat că CEx va decide care vor fi noile propuneri pentru cele trei portofolii de miniştri, dar şi o nominalizare pentru funcţia de vicepremier deţinută de Viorel Ştefan. Premierul a precizat că ulterior îl va suna pe Klaus Iohannis.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD este în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri. Surse politice au spus pentru MEDIAFAX că CEx a decis ca Gabriela Firea să revină interimar la şefia PSD Bucureşti, conform Mediafax.ro.
Cât despre noii miniştri, social-democraţii discută propunerile pentru portofoliile Justiţie, Fonduri Europene şi Românii de Pretutindeni, după refuzul lui Klaus Iohannis de a numi propunerile anterioare, în discuţie fiind la Justiţie numele Anei Birchall, Titus Corlăţean sau Robert Cazanciuc, au precizat sursele citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel