Băsescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Mircea Diaconu: "Ca un AUROLAC din Cișmigiu"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Traian Băsescu a comentat, miercuri seara, candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, susținută de alianța electorală ALDE - Pro România. 

Traian Băsescu a declarat, întrebat ce impresie are despre prestația politică a lui Mircea Diaconu de până acum, că acesta putea măcar „să nu fi fost ca un aurolac de prin Cișmigiu” atunci când a făcut anunțul candidaturii la prezidențiale în fața Ateneului Român.

„L-am văzut penibil în fața Ateneului. Dacă tot te-ai dus să îți faci lansarea întâmplătoare în fața Ateneului Român măcar să nu fi fost ca un aurolac de prin Cișmigiu. Așa arăta Mircea Diaconu în fața Ateneului. În fața Ateneului trebuia să se ducă în frac. Exagerez de bună seamă că bătea soarele, dar putea să aibă cămașă, o cravată, că era în fața Ateneului Român, în Panteonul culturii românești. Era transpirat tot, descheiat la cămașă, nici nu știu dacă era foarte curată cămașa, nu mi-a părut suficient de curată pentru Ateneu”, a afirmat Traian Băsescu, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Fostul președinte a adăugat că Mircea Diaconu prezidențiabil al Alianței ALDE- Pro România este un joc făcut de Călin Popescu Tăriceanu care și-a dat seama că nimeni nu vrea să îl preia candidat pentru un mandat la Cotroceni.

„Deci este un joc pe care Tăriceanu l-a acceptat pentru că și-a dat seama că nimeni nu e dispus să îl preia ca și candidat la prezidențiale. Și a venit Mircea Diaconu care i-a scos din dificultate și pe unii și pe alții. Mircea Diaconu de altfel un alt oportunist, pe care mi-aduc aminte că l-am făcut și director general la Nottara și pe urmă nu mai prididea cum să mă înjure”, a conchis Băsescu.

Mircea Diaconu a anunțat, duminică în fața Ateneului Român, că va candida independent la prezidențiale. ALDE a decis luni ieșirea de la guvernare și o alianță cu Pro România.

Cele două partide au semnat, miercuri, un protocol pentru susținerea candidatului independent la prezidențiale Mircea Diaconu, numele colaborării ALDE și Pro România fiind „Alianța pentru un Om”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel