Băsescu, atac la Timmermans: Se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahotniuc statului de drept, în R.Moldova

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă dur pe Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene.

Într-o postare pe pagina lui de Facebook, Băsescu îl acuză pe Frans Timmermans, că nu are nicio reacție față de situația din Republica Moldova. Băsescu spune că Timmermans se face că nu vede lovitura de stat dată de oligarhul Plahotniuc.

 
”În timpul campaniei pentru Parlamentul European, în speranța că va câștigă competiția pentru a deveni președinte al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans își rupea hainele de pe el de grija statului de drept din țări precum Polonia, Ungaria sau România, hiperbolizand sau inventând pericole majore de derapaje în aceste state, altfel destul de solid așezate pe drumul democrației. Azi, după ce a fost bătut măr de candidatul PPE, bietul cabotin stă pitit în birou și se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahotniuc statului de drept, în Republica Moldova, țară asociată Uniunii Europene.

Ce ți-e și cu demagogii ăștia profesioniști cățărați în vârful instituțiilor europene. În fond pentru Timmermans campania s-a terminat. Va vorbi din nou despre statul de drept și îl va apăra cu frenezie în următoarea campanie. Până atunci, Republica Moldova poate să mai aștepte ...”, scrie fostul președinte al României pe Facebook.

Situația din Republica Moldova este explozivă, după ce Curtea Constituțională, a invalidat mandatul Maiei Sandu în fruntea guvernului și l-a suspendat pe președinte. Reamintim că la votul de sâmbătă din Parlamentul de la Chișinău au fost prezenți și ambasadorii SUA și ai Rusiei. Parlamentul a votat sâmbătă guvernul condus de Maia Sandu, prim ministru, și Andrei Năastse, vicepremier și ministru de Interne.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel