Băsescu: Acesta va fi noul PREȘEDINTE PSD, fără îndoială

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că actualul premier Viorica Dăncilă s-a dovedit a fi un politician care ştie ce are de făcut, după ce a scăpat de presiunea lui Liviu Dragnea, considerând că aceasta va prelua şefia PSD fără probleme şi îi va învinge pe baronii vechi.

"De la plecarea lui Dragnea s-au schimbate multe în PSD. În primul rând, subevaluata Vasilica Dăncilă se arată mai puternică decât a crezut-o lumea. Aud că are pe cineva în spate, ba că Băsescu o apreciază pe Dăncilă. Vă pot spune că îmi manifest o surpriză plăcută, mă aşteptam să fie făcută pulbere, după eliberarea postului de tătuc al partidului. Iată că Dăncilă a reuşit să îi ordoneze, să pună piciorul în prag, se duce în congres cu o preşedinţie de succes la nivelul UE şi cu o aparenţă de mână forte în care a spus <>. (...) Va fi preşedintele PSD, fără discuţie", a spus Traian Băsescu, la B1 TV.

Tot legat de congresul de sâmbătă din PSD, Băsescu afirmă că fostul secretar general Codrin Ştefănescu nu va primi mai mult de 100 de voturi. "A fost lacheul tuturor. A lui Vadim, apoi să-l apere pe Dragnea, era mesajul stăpânului".

Fostul preşedinte spune că nu este exclus ca actualul premier să îşi dorească şi la prezidenţiale: "Nu ştiu dacă nu se va răzgândi până la prezidenţiale şi nu va candida. Oricum, cu discotecarul de la Finanţe...".

Întrebat dacă lideri precum Niculae Bădălău sau Marian Oprişan au vreo şansă în faţa Vioricăi Dăncilă, fostul preşedinte spune: "Îi spulberă Vasilica. Cum a agăţat-o în cuier pe Firea, pe Stănescu. (...) Când îi va veni timpul lui Carmen Dan, o va pune în curier".

Traian Băsescu a declarat că este vecin cu actualul premier şi se mai întâlnesc pe stradă.

"O consideram o anexă, dar după ce a scăpat de presiunea Dragnea şi Vâlcov, se dovedeşte un politician care ştie ce are de făcut. Nu e o naivă în politică. Şi eu sunt vecin cu doamna Dăncilă. Te vezi, spui bună ziua, nu treci ca valiza unul pe lângă altul", conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel