Bărbatul suspectat că a tras cu gloanțe de cauciuc într-un restaurant s-a predat Poliției: Fostul boxer, Nuredin Beinur, a ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Bărbatul suspectat că a tras cu un proiectil de cauciuc într-un restaurant din București s-a predat Poliției și a fost audiat.

Potrivit polițiștilor, suspectul s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție și, după ce a fost audiat, a fost reținut.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armele și munițiilor și uz de armă fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

O persoană a fost lovită de un proiectil de cauciuc, sâmbătă dimineața, la un restaurant din Capitală. Polițiștii fac cercetări, după ce victima și o altă persoană, de asemenea, lovită, au ajuns la spital.

Bărbatul suspectat că a tras cu gloanțe de cauciuc într-un restaurant s-a predat Poliției: Fostul boxer, Nuredin Beinur, a ajuns la spital

 

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată sâmbătă dimineața, prin apel la 112, de către reprezentanții unui spital din Capitală, că la camera de gardă s-au prezentat doi bărbați răniți.

Polițiști din cadrul Secției 2 aui stabilit că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, într-un restaurant din Sectorul 1.

„S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri”, au explicat reprezentanții Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

Nuredin Beinur, afaceristul din Mangalia supranumit “Spaima Litoralului”, este cel rănit. El a ajuns la Spitalul Floreasca după ce a fost împușcat, noaptea trecută, în urma unui scandal. Totul s-a întâplat în Capitală, la o nuntă dintr-un restaurant din zona Băneasa. Unul dintre bărbaţii răniţi este fostul boxer Nuredin Beinur. Controversatul om de afaceri a fost împuşcat cu bile de cauciuc în față, lângă ochi. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, alături de un alt bărbat, şi el rănit.

Scandalul a izbucnit după ora 3 dimineață. Nuredin Beinur a avut un schimb de replici cu unul dintre bărbații care participa la petrecere, iar la un moment dat acesta a scos un pistol și l-a împușcat pe fostul boxer și fotbalist din Constanța.

Beinur a fost rănit în zona feței și inițial a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar apoi la Spitalul Militar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel