Bărbatul care și-a răpit copilul de 10 luni, ARESTAT alături de cel care l-a ajutat

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna gălăţeană Ghidigeni, acuzat că şi-a răpit copilul de 10 luni, a fost reţinut, joi, de poliţişti, alături de un complice, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

"Faţă de doi bărbaţi din comuna Ghidigeni, în vârstă de 31, respectiv 54 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Bărbatul de 31 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violenţă în familie, iar cel de 54 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal. Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi Judecătoriei Bârlad cu propunerea luării măsurii arestării preventive", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, la numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bebeluş a fost luat cu forţa de către tatăl său, fiind introdus într-un autoturism, cu care bărbatul s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută.

Copil de 10 luni, răpit. Polițiștii s-au mobilizat



În soluţionarea cazului au fost implicaţi poliţişti din mai multe judeţe.

"În activităţile operative au fost angrenaţi poliţişti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi poliţişti de la inspectoratele de poliţie judeţene Vaslui, Băcau, Iaşi, Neamţ, Vrancea şi Galaţi.
La faţa locului, în imobilul respectiv au intrat şeful operaţiunii, respectiv inspectorul-şef al IPJ Galaţi, şeful Postului de Poliţie, negociatorul din cadrul S.I.A.S.- I.G.P.R. şi reprezentanta Primăriei Ghidiceni. În urma verificărilor şi a activităţilor specifice efectuate de poliţişti, bărbatul a fost depistat în judeţul Galaţi, fiind condus la sediul Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale", a informat IPJ Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel