Bărbatul care a cumpărat 200 de mașini Land Rover Defender în 2015 le vinde acum cu mii de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Un bărbat care a cumpărat peste 200 de Land Rover Defender în urmă cu câțiva ani le schimbă acum pentru sute de mii de euro.

Charles Fawcett este fondatorul și proprietarul Twisted, o companie britanică care modifică și vinde pe comandă Defenders celor care doresc să le cumpere.

El a cumpărat o grămadă de mașini chiar înainte ca acestea să nu mai fie fabricate, în 2015, iar acum oamenii sunt dispuși să scoată din buzunar până la 220.000 de lire sterline pentru a deține una.

 

Charles modifică mașinile după criterii personalizate pentru clienții săi

 

El a lucrat la mașinile care au stat în depozit și are în total 16, câte două în fiecare dintre cele opt opțiuni de culoare.

De asemenea, toate vehiculele au mai puțin de 50 de kilometri parcurși, așa că, practic, este ca și cum ar cumpăra o mașină nouă.

Toate se bazează pe XS Spec, care era nivelul de top al Land Rover Defender la acea vreme, iar Charles a mers direct la sursă atunci când a decis să le cumpere.

El a declarat pentru The Sun: "Am fost la linia de producție Defender de la Solihull pentru a-i cunoaște pe bărbații și femeile care construiesc vehiculele. Aceste șaisprezece 110 au fost alese manual pentru numerele de șasiu și datele de construcție.

Toate au fost înmatriculate în 2016 - după ce producția a încetat - ceea ce le identifică printre ultimele ieșite de pe linie și, fără îndoială, mai ușor de colecționat. Sunt speciale, iar atunci când sunt Twisted, fiecare dintre ele este unic. De aceea, seria limitată se numește One of One.", conform Ladbible.

 

Afacere de sute de mii de euro cu mașini

 

Dacă ai fi vrut să iei una dintre acestea în 2015, te-ar fi costat undeva în jur de 35.000 de lire sterline, dar aceste 16 mașini nu sunt chiar mașinile tale obișnuite.

Există posibilitatea de a alege motorul - benzină sau diesel - cu frâne, suspensie, jante, anvelope și iluminare LED personalizată.

Există, de asemenea, un sistem de infotainment decent, izolare fonică și piele, ceea ce reprezintă genul de confort la care poate nu v-ați fi așteptat de la Defender-urile originale.

Potrivit lui Charles, le poți avea cam în orice fel îți dorești, atâta timp cât este posibil.

El a continuat: "Toate cele 16 vor fi Twisted, dar cum anume depinde de stilul de viață și de gusturile clientului. Modul Twisted nu este de a le spune oamenilor cum ar trebui să fie Defender-ul lor, ci de a lucra cu ei pentru a crea un Defender care să li se potrivească cel mai bine."

Chiar acum, puteți cumpăra unul la prețul de 135.000 de lire sterline plus TVA pentru versiunile diesel și 184.000 de lire sterline plus TVA pentru modelele pe benzină, care sunt mai puternice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel