Banda de români care a TERORIZAT Spania, capturată. Lovituri de sute de mii de euro

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Nouă români au ajuns în spatele gratiilor după ce banda din care făceau parte a fost destructurată. Aceștia au dat 27 de spargeri în Spania. 

Garda Civilă a destructurat o bandă specializată în furturi din locuințele aflate în construcție. 

În cadrul acestei operațiuni, agenții au arestat zece persoane, nouă dintre aceștia fiind membri ai bandei, opt bărbați și o femeie, de origine română, cu vârste cuprinse între 26 și 41 de ani. Celălalt bărbat arestat este probabil persoana la care ajungea marfa, de origine spaniolă.

Investigația a pornit în urma unui control în care asupra unei mașini care se afla în zona unei case aflate în construcție, în suburbia Madrid Tres Cantos.

Din acel moment agenții au descoperit că cei cercetați aveau numeroase antecedente pentru jafuri din case, motiv pentru care supravegherea a fost intensificată.

În timpul anchetei, oamenii legii au prins în flagrant șapte persoane care voiau să fure din mai multe case aflate în construcție. Astfel, prejudiciul de peste 100.000 de euro a putut fi recuperat.

Mai mult decât atât, grupararea a avut închiriată și o navă în care depozitau metalele. Proprietarul a fost și el arestat. 

Până în prezent, banda este acuzată pentru 27 jafuri care au avut loc în Guadalajara, Pamplona, Teruel, Albacete și Madrid suburbie a Arroyomolinos, Móstoles, Pozuelo de Alarcon, Majadahonda, Colmenar Viejo și Tres Cantos.

Românii au avut reședința în localitățile Coslada, Torrejón de Ardoz, Guadalix de la Sierra și Valdemoro, conform miracorredor.tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel