Bancomatele din Irlanda, luate cu asalt de clienți: cozi lungi și nervi întinși la maxim. Au intervenit polițiștii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bancomatele din Irlanda, luate cu asalt de clienții, cozi lungi și nervi întinși la maxim. Au intervenit polițiștii
Bancomatele din Irlanda, luate cu asalt de clienții, cozi lungi și nervi întinși la maxim. Au intervenit polițiștii

Cozi lungi  la unele bancomate din Irlanda. O defecțiune tehnică a dus în cele din urmă chiar la intervenția polițiștilor în fața băncilor din Irlanda.

O eroare tehnică la Banca Irlandei a provocat haos în fața bancomatelor. În loc de maximum 500 de euro, clienții din țara UE au putea retrage temporar cel puțin de două ori mai mulți bani din cauza unei defecțiunii, după cum a relatat ziarul „Irish Times”.

Unele bancomate au rămas repede fără numerar. Poliția a spus că la unele bancomate din țară a existat „activitate neobișnuită”. În unele locații, oficialii au împiedicat debitarea oamenilor, a raportat Irish Times.

Banca și-a cerut scuze pentru problemele cu serviciile bancare online și cu aplicația. Sistemele funcționează acum din nou, a anunțat institutul miercuri dimineață.

Bank of Ireland a subliniat anterior că toate fondurile vor fi debitate din cont, chiar dacă soldul contului nu ar putea fi verificat. „Recunoaștem că este posibil ca clienții să nu-și poată verifica soldul, dar nu ar trebui să retragă/transfere acolo unde există o probabilitate de descoperire de cont”, se spune în comunicatul transmis de Banca Irlandei. Fotografiile cu cozile lungi la bancomate au fost postate pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel