Banciu, dezvăluie o POZĂ cu Dăncilă (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Radu Banciu a dezvăluit în emisiunea sa de la B1 TV din această seară o fotografie cu premierul Viorica Dăncilă de când era mai tânără. 

În cadrul emisiunii, acesta a arătat de pe mobilul său o poză în care ar fi Viorica Dăncilă, sumar îmbrăcată și strident machiată. 

Iată fotografia: 

(w670) 

„Știți, era o glumă sa vă mai las să și dormiți. Dacă mai căutați sunt multe poze așa”, a spus Banciu. 

Radu Banciu a vorbit, în ediția din această seară a emisiunii Lumea lui Banciu, și despre recentele plecări din PSD: Andrei Alexandru a devenit deputat independent, iar Marian Neacșu, fost lider social-democrat, a trecut la Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

„Deputatul Andrei Alexandru a renunțat la PSD. O lovitură importantă pentru Liviu Dragnea... Andrei Alexandru și-a dat seama, după ce a fost fraierit atâția ani în PSD, că poate să rămână pe cartelă și să rămână deputat independent. El a acuzat PSD Giurgiu că face politică dominată de interese de grup.

Ponta a spus la un moment dat că el nu are nevoie de baroni în partid, că el e independent, că n-are probleme ca PSD, care e condus de analfabeți și vagabonzi. Atât doar că la el se strâng baronii de Ialomița, de Dâmbovița, de Giurgiu și alții care vor face din Pro România un PSD pe cartelă.

Marian Neacșu, exclus din PSD anul trecut, e oficial în Pro România. A fost președinte PSD Ialomița și deputat între 2008 și 2016. Cred că numai în anii ăștia a strâns cât un fotbalist profesionist la un club în aceeași perioadă. Didier Drogba, care a stat 10 ani la Chelsea, dacă pune portofelul pe masă, nu cred că-l face pe Neacșu", a afirmat Radu Banciu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel