Băiețelul de 11 ani, violat de doi indivizi care au trimis filmările prietenilor, luat de Protecția Copilului. Părinții sunt plecați la muncă în străinătate

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
copil_violat
copil_violat

Băiețelul de 11 ani din Dâmbovița, care a fost violat de doi indivizi care apoi au trimis filmările prietenilor, a fost luat de Protecția Copilului Băiețelul este crescut de bunici pentru că părinții sunt plecați la muncă în strâinătate. 

În acest weekend, știrea că un copil de 11 ani a fost violat de alți doi minori a șocat întreaga Românie. După ce au fost demarate cercetările, băiețelul a fost preluat de Protecția Copilului, relatează România TV. Băiatul este crescut de bunici pentru că părinții sunt la muncă în străinătate. 

Din cercetări a reieșit faptul că în 2 ianuarie, între orele 21.30 – 22.30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce mergea spre locuință, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei abuzatori să se deplaseze la domiciliul lui.

Adolescenții reținuți au vârste cuprinse între 14 și 17 ani și sunt acuzați de viol și pornografie infantilă.

„Împreună cu alți doi tineri, l-ar fi determinat să întrețină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil și distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicații de comunicare”, transmite Poliția Română.

Sâmbătă, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliul unuia dintre bănuiți, pentru documentarea activității infracționale.

Cei trei adolescenți au fost reținuți de procurorul de caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel