Băiețel de 5 ani, bătut şi violat de tată pentru a-și convinge soţia să vină acasă din străinătate. A filmat grozăvia și i-a trimis imaginile

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Caz cutremurător la Satu Mare. Un băiețel în vârstă de numai cinci ani a fost bătut şi batjocorit de tatăl său, pentru a-și convinge astfel soţia să se întoarcă acasă din străinătate. 

Individul în vârstă de 31 de ani și-a bătut și batjocorit băiatul în cursul zilei de joi, într-un imobil situat pe strada Danko Pista din municipiul Carei.  Agresorul a filmat toată grozăvia şi a trimis imaginile soției sale, aflate în străinătate. Ulterior, filmările au ajuns și în posesia altor persoane prin intermediul reţelelor de socializare. 

Poliţiştii s-au sesizat imediat în acest caz și l-au reținut, apoi arestat pe tatăl copilului. Băiatul agresat a fost preluat de specialişti şi se află acum sub atentă monitorizare.

"La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Carei, l-ar fi agresat fizic, pe fiul său, de 5 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. "Andrei" din Satu Mare.

Pe numele bărbatului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie", se arată în comunicatul Poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel