Italia. Badantă româncă, "lovitura" vieții: 800.000 de euro în cont. Carabinierii au intervenit

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O badantă româncă din Italia a fost la un pas să dea "lovitura" vieții, după ce a păcălit doi bătrâni bogați să-i treacă toată averea pe numele său. 

O româncă e cercetată de autoritățile din Italia, femeia fiind acuzată că a vrut să înșele un cuplu de bătrâni bogați din orașul Gorizia. Femeia a conceput un plan prin care să-i convingă pe aceștia să o treacă unic moștenitor în testamentele lor, averea fiind estimată la 800.000 de euro, relatează triesteprima.it.

Românca era angajată de doar câteva săptămâni

 

Românca s-a angajat ca îngrijitoare pentru cuplul de bătrâni în urmă cu doar câteva săptămâni. Femeia le-a promis că va avea grijă de ei pentru tot restul vieții, însă, polițiștii italieni spun că totul a fost plănuit încă de la început. Fiind foarte convingătoare, românca a reușit să-i convingă și aceștia au trecut-o în testament drept moștenitor.

Rudele celoi doi bătrâni au intrat la scurt timp la bănuieli și au discutat cu ei, după care au alertat poliția. Oamenii legii au intervenit, iar românca este acum cercetată în stare de libertate pentru înșelătorie.

A cheltuit deja 30.000 de euro

 

Presa din Italia scrie că badanta a obținut dreptul legal de a administra conturile bancare ale celor doi bătrâni, cheltuind deja 30.000 de euro din banii lor în câteva săptămâni, relatează IlGiornale.

Românca s-a dus în vacanță în Slovenia, și-a cumpărat diverse bunuri de lux și a jucat mii de euro la păcănele.

Ordin de restricție

 

O instanță din localitate a emis deja un ordin de restricţie pentru îngrijitoarea româncă. Ea nu mai are voie să locuiască cu cei doi bătrâni și nu mai are voie să se de apropie de cuplu sau de casa celor doi la mai puțin de 200 de metri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel