Badantă moldoveancă din Italia, sfârșit cumplit: Eugenia, lovită mortal de un șofer căruia i-a intrat soarele în ochi

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Italia: Un român de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Familia sa este devastată
Italia: Un român de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Familia sa este devastată

O îngrijitoare din Republica Moldova și-a pierdut viața în Italia, după ce a fost lovită mortal de o mașină.  

O îngrijitoare în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața în Italia. Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 30 ianuarie 2022, în localitatea italiană Prignano din provincia Modena (regiunea Emilia-Romagna).

Eugenia Erman era originară din Republica Moldova și lucra de ceva timp ca badantă pentru o femeie din localitate.

Moldoveanca mergea pe jos, pe marginea drumului

 

Din primele informații prezentate de jurnaliștii publicației Il Resto del Carlino, totul s-a întâmplat în jurul orei 10:30 pe via Repubblica (cunoscută și ca Strada Provincială 21). Îngrijitoarea din Moldova mergea la acea oră pe jos, pe marginea străzii, când un autoturism Fiat Panda, ce venea din spatele ei, a lovit-o în plin.

Martorii care se aflau în zonă au solicitat imediat o ambulanță pentru femeia de 61 de ani, dar orice tentativă din partea paramedicilor de a-i salva viața a fost inutilă. Din păcate, Eugenia a murit la puțin timp după accident.

La volanul mașinii se afla un bătrân din aceeași localitate, care le-a spus oamenilor legii că a fost orbit de lumina soarelui și nu a reușit să o vadă pe îngrijitoare pe marginea străzii.

Așa cum prevede legea italiană, pensionarul va fi anchetat pentru omucidere.

Un șofer român de camion a fost zdrobit de propriul său TIR, vineri seară, într-o parcare de lângă Varese

 

Un tânăr șofer român de camion, în vârstă de 28 de ani, a fost zdrobit de propriul său TIR, vineri seară, în parcarea Lario Tir, zona Lazzago din Varese, Italia.

Teribilul accident a avut loc cu doar câteva minute înainte de ora 21:30, atunci când tânărul șofer român fost lovit și strivit de camionul său în timp ce era angajat într-o manevră de decuplare a remorcii.

La fața locului, pentru a verifica incidentul și pentru a reconstitui dinamica accidentului, au sosit agenții poliției locale din Como.

Tânărul a fost mai întâi stabilizat de echipa medicală și apoi transportat cu elicopterul 118 la spitalul Circolo di Varese în cod roșu. Românul este internat la Terapie Intensivă și prognosticul este rezervat cu privire la șansele de supraviețuire.

Șoferul român făcea o manevră de cuplare și decuplare a remorcii

 

Alarma, după cum am menționat, a fost declanșată vineri seara la ora 21:20. Tânărul român de 28 de ani a fost angajat într-o manevră de cuplare și decuplare a remorcii. Odată eliberarea completă, tractorul vehiculului greu - probabil din cauza unei probleme la frâna de mână - ar fi început să scape de sub control. Șoferul de camion ar fi observat ce se întâmplă și ar fi încercat să se urce înapoi la bordul tractorului pentru a opri vehiculul greu din mișcare.

Procedând astfel, însă, ar fi fost strivit între roțile propriului camion și un alt camion care era parcat în aceeași zonă.

Situația a devenit foarte gravă, iar șoferul român, care conducea un camion italian, a fost preluat în cod roșu pentru rănile grave suferite de la zdrobirea autoturismului greu.

Elicopterul 118 a intervenit. Imediat ce condițiile au făcut posibil, șoferul român rănit grav a fost urcat în elicopterul de salvare și dus la spitalul din Varese. Tabloul clinic, așa cum era anticipat, este critic.

Incidentul a fost raportat și procurorului de serviciu în parchetul din Como, Antonio Nalesso, care a deschis o anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel