Toni Neacșu: PSD a supărat MAGISTRAȚII care SPRIJINĂ modificările PSD-ALDE la legile justiției!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Avocatul Toni Neacșu le plânge de milă celor de la PSD-ALDE. Acesta afirmă că susținătorii din magistratură ai PSD-ALDE s-ar cam fi supărat după ultimele ordonanțe de urgență.

„Zilele următoare vor exista proteste și blocaje în justiție, determinate de revolta față de Ordonanța de urgență pe legile justiției. Nici nu vă dați seama cât fierbe sistemul judiciar, inclusiv acea parte care sprijinea modificările PSD-ALDE la legile justiției, sau mai ales această parte”, a scris Neacșu pe Facebook.

Toni Neacșu este condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, dar a atacat la Curtea Constituțională modul de constituire a completelor de 5 judecători. De asemenea, acesta a fost avocatul Bombonicăi Prodan, fosta nevastă a lui Dragnea.

În toate aceste calități, Neașu prevestește că guvernul va ieși în genunchi după cele două ordonanțe de urgență.

„nici nu mai contează dacă protestele sunt justificate sau nu, contează doar că Guvernul și Coaliția de guvernare vor ieși în genunchi și vor fi incapabile politic să-și mai asume vreo nouă măsură legislativă, mai ales din cele absolut necesare pentru înlăturarea abuzurilor din justiție din ultimi ani”, a scis Neacșu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel