Avocatul familiei Luizei: Dincă NU e nebun. Cer să fie păzit bine, "să nu poată să fie sinucis"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
captură video Realitatea TV
captură video Realitatea TV

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, luni, la Caracal, că Gheorghe Dincă nu este nebun și a cerut autorităților ca acesta să fie păzit bine "să nu poată să fie sinucis".

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a cerut luni autorităților ca Gheorghe Dincă să fie foarte bine păzit și a spus despre acesta că nu este nebun.

"Mă tem foarte mult că cei care, să zicem așa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorități să fim înțeleși, iar alții cum să-l suprime. Părerea mea este și anunț oficial și rog să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis și nici scos nebun pentru că nu e nebun", a declarant Tonel Pop.

El a mai precizat că fotografiile găsite în laptopul lui Dincă sunt analizate și că acesta va fi audiat pentru a explica cine sunt persoanele care apar în poze.

„Va trebui să fie audiat pentru fiecare fotografie în parte, cine este în acele fotografii, cine sunt persoanele care sunt în aceste fotografii, toate lucrurile astea vor fi făcute în timp", a mai spus Tonel Pop.

Acesta a cerut o mai bună comunicare din partea anchetatorilor.

„DIICOT să iasă cu un comunicat de presă, chiar cu mai multe, și să informeze opinia publică, nu mai spun că nici noi nu suntem informați, ca familie, deci nici noi nu știm ce să mai spunem. Se pune așa Omerta, nimeni nu spune nimic", a spus avocatul, potrivit Mediafax.

Căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, luni dimineața, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziție. În paralel, mai multe persoane, apropiați și cunoscuți ai bărbatului bănuit de două crime sunt audiați la sediul Poliției Caracal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel