Avocatul care a intrat în "casa groazei": "Miroase a CADAVRU peste tot. Absolut ÎNFIORĂTOR"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a descris locuința lui Gheorghe Dincă, spunând că este „absolut înfiorător, un dezastru organizat" și „miroase peste tot a cadavru". 

Întrebat despre perchezițiile informatice, aviocatul a spus că sunt în analiză un laptop, trei telefoane și un aparat foto, iar rezultatele nu se pot afla marți pentru că „se copiază automat în anumite softuri, se clonează mediile, dar nu se intră în ele".

Întrebat despre locuința lui Dincă, Tonel Pop a spus că este înfiorătoare: „Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul".

Detalii oribile din casa lui Gheorhe Dincă

 

În ce privește casa pe interior, avocatul a descris-o ca pe un atelier auto în care ar fi avut loc o explozie, din care cineva apoi a furat și unde cineva a răscolit: „Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete. Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot".

Marți dimineață, anchetatorii au reluat verificările la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. La verificări asistă și Gheorghe Dincă. Alți anchetatori au mers, însoțiți de un câine de urme, la pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase și cenușă.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

Din declarațiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeași zi în care fata a fost sechestrată. Inițial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit și a indicat pădurea de lângă Caracal.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului.

Gheorghe Dincă nu știe ale cui sunt osemintele descoperite luni în pădurea de lângă Caracal, declara avocatul familiei Luizei Melencu. Potrivit lui Tonel Pop, Dincă localizează fetele după perioadele anului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel