Avertizare MAE: Noi PROTESTE în Belgia, pe 14 decembrie

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministerul Afacerilor Externe avertizează cetățenii care se află sau plănuiască să meargă în Belgia că sunt anunțate proteste pe 14 decembrie.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Belgiei că sunt anunţate proteste în regiunea Mons - Borinage (sudul Belgiei) în data de 14 decembrie, precum şi la Bruxelles, în după-amiaza zilei de 16 decembrie.

Potrivit unui comunicat al MAE, se preconizează perturbarea circulaţiei rutiere în zonele în care sunt anunţate proteste.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)23475338, +32(0)23450040 şi +32(0)23441658, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii României la Bruxelles: +32(0)23440854.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel