Avertizare de la MAE pentru Croația: Vreme SEVERĂ. Au fost emise coduri PORTOCALIU și GALBEN

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ministerul de Externe atenționează românii care se află sau călătoresc în Croația că mai multe regiuni vor fi afectate miercuri de cod portocaliu de vânt și descărcări electrice.

Ministerul de Externe atenționează românii care se află sau călătoresc în Croația că mai multe regiuni vor fi afectate miercuri de cod portocaliu de vânt, ce va atinge o voteză de până la 110 km/h. Totodată, alte regiuni vor fi afectate de cod galben de vânt și descărcări electrice, conform Mediafax.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească pe teritoriul Republicii Croația că, în conformitate cu datele transmise de Institutul Hidro-Meteorologic local, pentru data de 18 septembrie 2019, au fost emise coduri portocaliu și galben privind intensificări, la rafale, ale vântului. Pentru canalul Velebit, golfurile Kvarner și Kvarnerić, precum și vestul Istriei s-a emis cod portocaliu de vânt, ce va atinge o viteză de până la 110 km/h. Regiunile Rijeka, Split și Dalmația se află sub un cod galben de intensificări ale vântului, însoțite de descărcări electrice. Autoritățile croate avertizează cu privire la posibilitatea existenței unor disfuncționalități în transportul maritim și în furnizarea energiei electrice”, a transmis MAE, într-un comunicat de presă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel