Aveau destinația Germania: 50.000 de măști de protecție confiscate pe aeroportul din Sibiu

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O firma din Piteşti care dorea să exporte 50.000 măşti în Germania, cu avionul, de la Sibiu, a fost amendată cu 20.000 de lei.

Vameşii sibieni au confiscat 50.000 de măşti care trebuiau să ajungă în Germania, cu un avion care urma să decoleze de pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, toate aceste materiale de protecţie urmând să ajungă acum la cadrele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din judeţ, a precizat vineri, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

„O societate din Piteşti, voia să exporte spre Germania, ieri, 23.04.2020, un număr de 50.000 de măşti. Conform legislaţiei în vigoare, nu se exportă materiale şi echipamente de protecţie COVID-19. Drept urmare, Biroul Vamal din cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu a confiscat toată cantitatea de măşti şi au sancţionat societatea contravenţional cu 20.000 de lei. Toată cantitatea de măşti confiscate urmează să fie repartizată de către MAI. Instituţia Prefectului Judeţul Sibiu a solicitat ca toată cantitatea de măşti confiscate să fie repartizată judeţului Sibiu", a precizat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel