Cum justifică secretarul de stat declarația „să punem Centenarul pe "TRICOAIELE" noastre"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Cosmin Butuza, secretarul de stat din Ministerul Tineretului şi Sporturilor care a recomandat „să punem Centenarul pe «tricoaiele» noastre, a susţinut o conferinţă de presă la Târgiu Jiu în care şi-a cerut scuze pentru formularea pe care a catalagat-o drept nefericită. Cosmin Butuza a participat sâmbătă, 4 august, la o conferinţă de presă la Târgu Jiu, în cadrul căreia a vorbit despre incidentul de la Oradea, unde a spus că Marea Unire şi Centenarul reprezintă un motiv de mândrie pentru români şi, de aceea, „Centenarul trebuie pus pe tricoaiele noastre”, în loc de „tricourile noastre”.

Citeste mai mult: adev.ro/pcxv0u
 
Cosmin Butuza, secretarul de stat din Ministerul Tineretului şi Sporturilor care a recomandat „să punem Centenarul pe «TRICOAIELE» noastre, a susţinut o conferinţă de presă la Târgiu Jiu în care şi-a cerut scuze pentru formularea nefericită.
 
„A fost o exprimare nefericită. Cred ca mesajul trebuie văzut dincolo de această exprimare nefericită. În continuare spun că trebuie să ne mândrim că suntem români, trebuie să ne mândrim cu Centenarul. Nimeni nu a observat, nici eu am observat această greşeală, să spunem aşa... Cred că trebuie să vedem dincolo de unele expresii aşa-zis nefericite. Nu face parte din vocabularul meu, nu folosesc niciodată. Dacă vă uitaţi şi pe înregistrare, am pus şi mâna pe microfon şi nu este un cuvânt foarte clar. Îmi cer scuze în primul rând faţă de românii care s-au simţit ofensaţi, îmi cer scuze public faţă de ei pentru această scăpare, să zic gramaticală”, a declarat Cozmin Butuza.
Tot timpul port cămaşă. Acum am venit special în tricou, că am ştiut că o să sară presa pe mine.  Sper să nu rămână în istoria sportului românesc această greşeală sau eroare gramaticală", a declrat Cozmin Butuza, secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sporturilor
 

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel