Automat de plăţi taxe din sediul Serviciului Paşapoarte din Galați, spart de persoane încă necunoscute

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliţiştii gălăţeni au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, după ce persoane necunoscute au dat o spargere la o staţie de plăţi taxe tip "SelfPay" aflată în faţa sediului Serviciului Paşapoarte, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată, luni, de administratorul unei societăţi comerciale, un bărbat de 29 ani, din Galaţi, că, în perioada 30 septembrie - 3 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras caseta în care se aflau banii din încasări, aflată în interiorul staţiei de plăţi taxe.

Spaţiul comercial unde se află automatul respectiv este amplasat pe strada Domnească din municipiul Galaţi, pe terenul aflat în administrarea unei instituţii de învăţământ superior, dar cu acces din curtea interioară ce deserveşte serviciile mai multor instituţii.

Din primele verificări a rezultat că uşa de acces în punctul de lucru a fost găsită de administrator descuiată şi fără urme de forţare, spaţiul fiind situat în faţa sediului Serviciului Paşapoarte.

"Totodată, precizăm că accesul către structurile Poliţiei este amplasat în partea din spate a clădirii aflată în această curte. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, urmând a se stabili împrejurările în care s-a comis această faptă", au mai transmis reprezentanţii IPJ Galaţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel