Autocar plin, blocat la vama Albița, după ce polițiștii au descoperit că șoferul nu avea dreptul să conducă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din Republica Moldova a fost depistat la intrarea în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa conducând un autocar, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

"Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, conducând un autocar, înmatriculat în Republica Moldova. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria 'D', necesară pentru a putea conduce autovehiculul în cauză", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând să fie dispuse măsurile legale, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel