Autocar cu români, răsturnat pe Autostrada București-Pitești. Intervin 7 ambulanțe și 3 autospeciale

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un autocar în care se aflau 7 pasageri și doi șoferi a fost implicat, miercuri dimineața, într-un accident produs pe Autostrada București-Pitești.

Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii intervin miercuri dimineața în cazul unui accident rutier produs pe autostrada A1, la kilometrul 74, în zona localității Ionești.

Din primele informații, un autocar este răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au fost mobilizate 4 ambulanțe SMURD, 3 autospeciale de intervenție și 3 ambulanțe de la SAJ Dâmbovița.

După verificările inițiale realizate de către echipajele de intervenție, două persoane sunt rănite și sunt în îngrijirea echipajelor medicale.

În autocar erau 7 pasageri și doi șoferi.

Accidentul s-a petrecut la numai două zile după unul similar din Austria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România.

Microbuz românesc, accident cumplit în Austria: O femeie a murit, cinci persoane grav rănite

 

 

Un microbuz românesc a fost implicat, luni noapte, într-un grav accident de circulație în Austria. În urma impactului, o femeie a murit, iar alte cinci persoane sunt în stare gravă.

Accidentul a avut loc în apropiere de Stainz, în districtul Deutschlandsberg, marți dimineața devreme. Potrivit publicației ORF, accidentul a avut loc în jurul orei 4:00, pe L 461. Din motive încă în curs de investigare, microbuzul românesc cu opt pasageri a ieșit de pe șoseaua udată de ploaie, s-a izbit de un terasament și s-a răsturnat.

Din păcate, pentru una dintre pasagere impactul a fost fatal. Femeia a murit la locul accidentului. Alte cinci persoane au fost rănite grav și au fost transportate la spitalele din Deutschlandsberg, Wagna și Graz.

Șoferul microbuzului este în continuare interogat de poliție, iar vehiculul implicat în accident a fost confiscat de autorități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel