Autobuz lovit de un şofer beat. S-a certat apoi cu poliţiştii

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un șofer beat a lovit un autobuz, a ajuns cu mașina pe spațiul verde și s-a certat cu polițiștii. Martorii spun că bărbatul era semiconștient, iar polițiștii au fost nevoiți să spargă geamul mașinii pentru a-l opri.

Incidentul s-a produs sâmbătă, în orașul Pitești. O persoană a sunat la Poliție și a anunțat că într-un autoturism se află un bărbat inconștient. Ulterior, șoferul și-a revenit și a plecat cu mașina în ciuda eforturilor făcute de cetățeni și de polițiști de a-l opri.

Autoturismul a intrat într-un sens giratoriu, a lovit un autobuz și în urma impactului a fost proiectat pe spațiul verde. Polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam ca să-l scoată pe șofer din mașină.

„Pentru că șoferul era inconștient și pentru a nu pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, oamenii legii au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului. Polițiștii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconștient. Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, conștient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au anunțat polițiștii.

La spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. El a devenit agresiv și a fost imobilizat de polițiști și pentru a fi dus la sediul poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel