Austria. Un șofer român, în stare critică după un accident provocat de un tractor: Tractoristul a fugit de la locul accidentului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 29 de ani și o tânără de 20 de ani au fost grav răniți, aseară, într-un accident rutier produs pe autostrada B148 din Braunau în direcția Altheim. Tânăra de 20 de ani s-a angajat în depășirea unui tractor și astfel a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de român. Conducătorului tractorului nu a oprit să acorde îngrijiri după petrecerea accidentului. El este căutat acum de autorități.

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă seara pe autostrada B148 din Braunau în direcția Altheim. O tânără de 20 de ani s-a ciocnit violent de mașina condusă de un român, în timp ce depășea un tractor. Tânăra a rămas blocată în vehiculul ei. Șoferul tractorului nu a acordat primul ajutor. 

Fata, de naționalitate germană, a condus mașina sâmbătă, în jurul orei 18.40, pe B148 spre Altheim. În municipiul Braunau, ea a vrut să depășească un tractor care conducea în fața ei. A s-a izbit frontal de mașina care se apropia, condusă de un român în vârstă de 29 de ani.

Tânăra de 20 de ani a rămas încarcerată în vehiculul ei și a trebuit să fie salvată de pompieri. A fost resuscitată la fața locului de medicii de pe ambulanță și apoi a fost dusă la un spital din Salzburg, potrivit Tips.at.

Tânărul român de 29 de ani a fost și el rănit grav și internat la spitalul Braunau după tratamentul inițial. B148 a fost complet închis timp de două ore.

Șoferul tractorului a părăsit locul accidentului fără să acorde primul ajutor necesar. Poliția a cerut altor martori ai accidentului și șoferului tractorului să se prezinte la secția de poliție Braunau la 059133/4200.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel