Austria. Tânăr român, acuzat că a ucis în plină stradă o octogenară: A confundat-o cu fostul angajator

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Opan P, un român, în vârstă de 38 de ani, a înjunghiat și ucis în stradă o bătrână de 83 de ani în localitatea Gloggnitz, Austria. Bărbatul este în arest și procesul său a început recent.

Ioan P. a comis crima într-o după-amiază de augst, anul trecut. A atacat-o pe bătrână cu un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori, spune ziarul oe24.at. Femeia de 83 de ani, o austriacă, s-a prăbușit pe stradă și a murit din cauza rănilor. Românul a fost prins de poliție, iar arma crimei a fost găsită. El și-a recunoscut fapta.

Bărbatul fusese angajat la o fermă de cai din regiune, dar își pierduse de curând locul de muncă. Potrivit procurorului el a declarat că a „confundat“ victima cu fostul său angajator, care ar fi trebuit să fie de fapt ținta atacului său. Mai mult, acesta a fost concediat după ce și-ar fi amenințt doi colegi cu cuțitul, cu doar două zile înainte de crimă.

Citește și: Austria. Un ROMÂN a UCIS o bătrână cu un cuțit. A ÎNJUNGHIAT-O de mai multe ori, pe stradă

Procuorii au cerut un raport psihiatric, dar acesta a relevat că românul de 38 de ani este în deplinătatea facultăților mentale, dar prezintă un risc social major, fiind foate periculos. Autoritățile au descoperit și că Ioan a ucis un bărbat în Romînia în 2006 și a fost condamnat la mulți ani de închisoare, dar a fost eliberat înainte de termen. Procesul continuă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel