Austria. Probleme pentru un tânăr român, după ce colega sa de drum a dispărut fără urmă: A fost căutată cu câini și elicoptere

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O ucraineancă de 43 de ani a dispărut fără urmă dintr-o parcare pe autostradă, lângă Alhaming. Venea din Spania spre în România în mașina unui tânăr român care se întorcea și el spre casă.

Călătoria cu o camionetă mică a început în Spania, a trecut prin jumătate din Europa și s-a încheiat temporar într-o parcare pe autostradă, lângă Alhaming. Românul de 27 de ani care se afla la volanul mașinii în care călătorea și ucraineanca de 43 de ani s-a oprit acolo pentru s-și trage sufletul. 

Numai că în creierii nopții de duminică, femeia a decis să iasă din mașină să ia o gură de aer, după cum i-a spus românului, numai că după câteva minute a dispărut în întuneric. După aproximativ o jumătate de oră, românul a dat alarma, văzând că femeia nu mai vine.

A sunat la poliție și a anunțat că partenera sa de drum a dispărut. Amândoi doreau de fapt să meargă acasă - el în România, ea în Ucraina, dar acum femeia era de negăsit.

Polițiștii au început o căutare la scară largă, cu câini și elicoptere, dar femeia părea de negăsit. Românul a presupus că probabil a continuat călătoria cu  altă mașină. Căutarea a fost anulată, iar tânărul român de 27 de ani a continuat singur drumul spre țară, potrivit ORF.at.

După mai bine de opt ore de la dispariția ei, poliția a găsit brusc ucraineanca. Femeia în vârstă de 43 de ani a mers pe autostrada de vest, de-a lungul bandei de urgență, la aproximativ un kilometru de unde a ieșit noaptea și a dispărut. Nu se știe nimic despre unde a stat timp de atâtea ore. Femeia nu a fost rănită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel