Austria. Microbuz cu români, răsturnat după ce s-a lovit de un camion. Plan roșu de intervenție - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
accident_romani_austria
accident_romani_austria

Nouă români au fost victimele unui accident în Austria. Trei au ajuns în stare gravă la spital. Microbuzul în care călătoreau s-a lovit de un TIR și apoi s-a răsturnat. 65 de salvatori au intervenit la locul accidentului. 

Șoferul microbuzului era un român în vârstă de 32 de ani. Autorităţile au declanșat planul roșu de intervenție. La faţa locului au ajuns 65 de pompieri și paramedici, din 7 echipaje. Microbuzul în care aceștia călătoreau și care se îndrepta spre Salzburg s-a răsturnat după o coliziune cu un camion, fiind avariat serios, vineri noaptea, în jurul orei 00:30.

”Un român în vârstă de 32 de ani și-a condus camioneta, cu alte opt persoane din România, în direcția Salzburg. A existat o ușoară coliziune cu un vehicul greu la joncțiunea Haid, din motive necunoscute, condus de un cetățean sârb, ăn vârstă de 41 de ani. Vehiculul șoferului de 32 de ani a derapat, a lovit balustrada din dreapta, s-a rostogolit și s-a răsturnat, rămânând pe plafon, grav deteriorat. În accident, trei ocupanți ai autoutilitarei au fost răniți. Au fost duși la UKH și la Kepler Uniklinikum Linz.”, a anunțat poliția, scrie laumat.at.

2. accident_r... (accident_romani_austria_microbuz.JPG)Crucea Roșie a venit cu șapte ambulanțe, a relatat Wolfgang Rabeder, ofițer de serviciu de la Crucea Roșie Linz-Land. Autostrada Wels a fost închisă timp de aproximativ trei ore între joncțiunea Haid și joncțiunea autostrăzii Weißkirchen an der Traun, în direcția Passau.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel